Wie zijn wij?

Ik ben Amelia Stechweij-Sie, gelukkig getrouwd met Stanley, en sinds september 2013 de trotse moeder van een zoontje, Reyan (ook wel #kleinedoerak). Ik ben de oudste zus.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin. Ik hou van etentjes met familie en vrienden (wat wil je ook als je Indo bent met een moeder die heerlijk kan koken!). Verder doe ik al sinds mijn 12e aan synchroonzwemmen en geef ik inmiddels bijna 10 jaar training. Daarbij ben ik ook official, waardoor ik jureer bij diplomazwemmen en synchroonzwemwedstrijden.

Na bijna 10 jaar gewerkt te hebben in (retail)marketing en licensing van kids characters en merken, is het nu tijd om aan mijn eigen merk te werken.

Zo zie ik Le Petit B.B. namelijk, als ons eigen merk. Een merk dat zal staan voor persoonlijk contact en advies, hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en iets goeds terugdoen voor de maatschappij.

Dit zal bijdragen aan de positieve beleving die wij klanten willen geven als zij bij Le Petit B.B. producten kopen.


Ik ben Adelina van Gurp – Sie, Amelia’s kleine zusje en nu ook haar businesspartner! Sinds 2012 ben ik getrouwd met Patrick en wij zijn helemaal happy met onze dochter Faylinn (2013) en onze zoon Yonah (2016).

In mijn vrije tijd ga ik er het liefst op uit samen met mijn gezin of plan ik playdates met mijn vriendinnen en hun kinderen. Ook vind ik het heerlijk om avondjes uit te gaan met mijn man of met vriendinnen (mommy’s only). Ik sport graag bij Mom in Balance, lekker in de buitenlucht. Maar dit zou natuurlijk veel vaker moeten!

Tot 1 september 2016 was ik nog werkzaam als eerstelijns verloskundige. Ik had mijn eigen praktijk, genaamd La Vita, in Apeldoorn en Epe samen met mijn drie collega’s. Jarenlang heb ik het vak met plezier uitgeoefend, maar nu is het tijd voor een compleet nieuwe uitdaging.

Van klein kraamcadeautje tot complete babykamer, bij ons ben je aan het juist adres. Ik verwelkom je graag in onze winkel om lekker rond te neuzen, voor persoonlijk advies of het opstellen van een cadeaulijst. Ook verstuur ik met plezier je mooi ingepakte online bestelling.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »