Ons Verhaal


Le Petit B.B. is in 2014 opgericht door Daphne Wegman, een trotse moeder van twee zoontjes. Tijdens haar zwangerschappen had ze een drukke baan als inkoper van kleding en accessoires, waardoor er weinig tijd was om babywinkels te bezoeken. Ook het internet afstruinen om de perfecte babyuitzet bij elkaar te zoeken vond Daphne weinig aanlokkelijk. Zo kwam ze op het idee voor haar winkel in Amstelveen, waar persoonlijke aandacht en advies, naast een collectie met uitsluitend topmerken het uitgangspunt moest zijn.

In januari 2016 liep Amelia Le Petit B.B. binnen om een cadeautje te kopen voor Adelina, die op dat moment hoogzwanger was van haar tweede kindje. Ze maakte uit interesse een praatje met Daphne, die vertelde dat ze op zoek was naar een koper voor de winkel. Doordat Amelia en Adelina al bezig waren met ideeën voor een eigen onderneming in babyproducten, begon het gelijk te kriebelen en is dit de start geweest van ons verhaal! Het bleek niet mogelijk het winkelpand in Amstelveen te behouden, dus werd er gezocht naar een andere locatie waar de doelgroep en de prachtige merken zouden passen. Zo zijn ze terecht gekomen in ‘t Gooi bij het prachtige pand in Bussum en wisten het gelijk, dit is het!

Op donderdag 7 juli 2016 is Le Petit B.B. aan de Herenstraat 63 in Bussum geopend. Bij het nieuwe pand en de nieuwe eigenaressen horen ook nieuwe ideeën.


“Don’t tell people your dreams, show them!”

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »