Lijst voor geboortepakje

Graag bieden wij de mogelijkheid om via Le Petit B.B. iets bijzonders te doen met de allereerste kleertjes, schoentjes, etc. van je baby. Wij denken hierbij aan bijvoorbeeld de eerste kleertjes en/of schoentjes laten inlijsten. Dit zal per klant op een unieke wijze worden gepersonaliseerd met o.a. het geboortekaartje, naam en geboortedatum en zal worden gedecoreerd met handgemaakte versiersels.

Hiervoor zijn wij een samenwerking aangaan met een scrap booking specialist. Op deze manier kun je een blijvende herinnering overhouden aan de eerste periode met je baby. Hieronder vind je een afbeelding van een voorbeeld. Het voorbeeld is uiteraard ook te bekijken in onze winkel.

Het laten vereeuwigen van babyproducten kan ook ook als cadeaubon worden gegeven. Dan hoeft de ontvanger alleen de producten af te geven/toe te sturen en de wensen door te geven.

Heb je interesse, neem dan contact op of kom dan langs in de winkel. De levertijd zal ongeveer twee weken zijn vanaf het moment dat wij jouw babyproducten ontvangen. De kosten zullen afhankelijk zijn van de wensen. Het voorbeeld dat in onze winkel staat is op basis van een 3D lijst van 50x50cm, 2 babyitems (babypakje + mutjes), een geboortekaartje en het laten personaliseren met naam en geboortedatum in de lijst, mooie bijpassende/gewenste achtergrond, etc. Deze versie kost €70,-. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »