MiniMeis

MiniMeis MiniMeis G3 - Baby- en Kinderdrager

€149,00 €75,00
2304
2304
Op voorraad
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd

Product omschrijving

MiniMeis is een nieuwe Noorse gepatenteerde baby en -kinderdrager die kinderen een vogelvlucht geeft. Perfect voor nieuwsgierige kindjes die er niet van houden om in een kinderwagen te zitten. MiniMeis is opvouwbaar en makkelijk mee te nemen op reis. Je draagt je kind in een comfortabele en natuurlijke manier. Het gewicht van je kindje wordt natuurlijk opgenomen door de drager zijn lichaam omdat het kindje op de schouders zit. Bovendien heeft de drager zijn handen vrij. Je neemt MiniMeis mee op verschillende hikes, winkelen, dierentuin, strand of dagelijkse uitstapjes zoals de creche. 

MiniMeis is ontworpen en ontwikkeld door vaders voor vaders. Perfect dus voor alle papa's (to-be), maar ook fijn in gebruik voor mama's die hun kindje op hun schouders willen dragen. 

MiniMeis is geschikt voor baby's vanaf 6 maanden (aangeraden wordt om de MiniMeis op z'n vroegst te gebruiken vanaf dat het kindje zelfstandig kan zitten) en kinderen tot 5 jaar. 

USP's MiniMeis:

• Het beste zicht voor je kindje
• Natuurlijke houding voor kind en drager
• Praktisch opvouwbaar voor op reis
• Vrije handen voor drager en kind
• Voor kinderen vanaf 6 maanden tot 5 jaar!

Voor alle specificaties van de MiniMeis klik hier


 


Instructies voor MINIMEIS G3?

10 maanden en ouder – Plaats allereerst de MiniMeis op je schouders en stel deze af op jouw lichaam. Til je kindje over je hoofd in het zitje en bevestig de beentjes. Je kindje is nu volledig veilig geplaatst in de rugsteun, beentjes aan beide kanten van jouw hoofd en de voeten bevestigd met het klittenband. Voor extra ondersteuning maak je de middelste band vast die over je borst loopt.

Baby’s 6 – 10 maanden – De MiniMeis heeft een gepatenteerde 9-punts systeem die gebruikt kan worden voor baby’s van 6 – 10 maanden. Elke drager kan zelf bepalen om dit systeem te gebruiken of niet. Veiligheid is 100% gegarandeerd met alleen de rugsteun en de voetbanden.
Wil je toch deze extra bevestiging gebruiken?
Alvorens je de MiniMeis op je schouders plaatst, zet je het kindje in het zitje. Bevestig het kindje met de multi strap door deze door de ogen boven op het zitje te rijgen. Bevestig vervolgens de middelste band en dan de beentjes. Plaats je handen door de oranje banden aan beide kanten en pak je kindje vast zoals je je kindje normaal zou vast pakken om deze op je schouders te plaatsen. Til je kindje op en plaats de MiniMeis op je schouders. Bevestig de MiniMeis door de zij en midden banden vast te zetten en aan te trekken.

De extra padding kan verwijderd worden om het op en af tillen gemakkelijker te maken.

Tip 1 – MiniMeis heeft verstelbare padding die voor elke drager aan te passen is. De padding geeft extra comfort in de rug. Pas deze eventueel aan als je het in je rug voelt drukken.

Tip 2 – Voor mamas/vrouwen:
Om druk/pijn te voorkomen op de borsten, maak dan geen gebruik van de banden over de borsten, maar alleen de zij banden. Trek deze extra stevig aan. De drager werkt dan als een normale rug tas.

FAQ's over MiniMeis

Voor welke leeftijd is MiniMeis?

MiniMeis kan gebruikt worden bij kinderen vanaf 6 maanden tot 5 jaar. Er wordt aangeraden MiniMeis te gebruiken als het kindje in elk geval zelf zijn/haar hoofdje omhoog kan houden.

Hoeveel gewicht kan MiniMeis dragen?

De verschillende onderdelen zijn getest op 20 kilo door het Noorse test instituut SINTEF. Het stalen frame zelf kan veel meer aan, waarschijnlijk zo veel dat je zelf niet eens kan dragen.

Is MiniMeis ook voor vrouwen?

Ja, maar is een kwestie van smaak. MiniMeis is ontwikkeld op het mannelijke lichaam, maar veel vrouwen vinden het alsnog fantastisch. TIP: ben je vrouw? Gebruik dan niet de de band over de borsten, maar trek de banden aan de zijkant stevig vast.

Is MiniMeis veilig?

MiniMeis is in meerdere jaren getest waar veiligheid altijd op nummer 1 stond. Zoals altijd als de kinderen op de schouders gedragen worden, let op de hoogte zoals takken en plafonds. Met MiniMeis geldt hetzelfde alleen met meer comfort en vrije handen.


Norm

Ontworpen volgens de norm EN 13209-1.

Stof

Gecertificeerd, ultra duurzame & waterbestendige polyester stof, 100% recyclebaar.

Frame

Gebaseerd op een volledige RVS (roestvrij) stalen frame met een gegoten polypropylene schouder steun die zorgt voor en maximale veiligheid voor het kind.

Gewicht en afmetingen

Opvouwbaar, 40x30x10 cm, wegend 1.6 kg.

Product reviews (0)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »