MiniMeis

MiniMeis is bedacht en ontworpen door Julius, Tarjei en Marcus. Drie gepassioneerde vaders met goede vaardigheden in productontwerp en -ontwikkeling, die 5 jaar lang hebben getest en doorontwikkeld om werelds beste baby- en kinder drager te maken. Zij willen dat vaders nog meer betrokken zijn in de opvoeding van hun kinderen. MiniMeis helpt hierbij.

Het idee kwam tot leven op een warme zomerdag een aantal jaren geleden. Het was een lang en ingewikkeld proces om de ultieme schouderdrager te ontwerpen voor kinderen. Het duurde meer dan 3 jaar van ontwikkeling en testen, maar de MiniMeis is een feit!

Een nieuwe manier van kinderen dragen
Je draagt je kind in een comfortabele en ergonomisch verantwoorde houding, het gewicht wordt evenredig over de schouders en het lichaam opgenomen. In tegenstelling tot traditionele rug kinderdragers die je rug verkeerd belasten. Dit alles zorgt er voor dat je langer kan blijven staan en lopen zonder moe te worden in vergelijking met de kinderen op je schouders dragen of een traditionele kinderdrager.

Getest en ontwikkeld in Noorwegen
MiniMeis wordt ontwikkeld en getest in Noorwegen. De uitvinders zijn beide industrieel en textiel ontwerpers. Dit geeft hen de juiste capaciteiten om de ultieme baby- en kinderdrager te maken. De productie van de MiniMeis wordt uitgevoerd door partners met jaren lange ervaring voor het produceren van producten voor de Noorse en Europese markten. De partners hebben de beste bedrijfs- en productiefaciliteiten die zorgdragen voor een optimale kwaliteit.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »