Onze webshop is geboren!

  • Geplaatst op
  • Door Amelia
  • 0
Onze webshop is geboren!

Lieve lezers,

Het was een zware bevalling, maar gelukkig zijn wij met z'n tweeën, anders was ons 'kindje' nog niet geboren! 
Dus welkom in onze nieuwe webshop! 

Na maanden hard werken is het eindelijk zover en kunnen jullie alle producten die we in onze mooie winkel in Bussum hebben, ook online bestellen! We weten het, velen van jullie hadden deze shop al veel eerder verwacht, en terecht, want wij hoopten ook dat we het veel eerder af zouden krijgen, maar helaas waren er nog best wat tegenvallers.

Maar de shop is online! En wat kun je dan van ons verwachten? Bekijk onze storyclip in de banner op onze homepage en in 2,5 minuut weet je precies waar wij voor staan! 

Mocht je bij de (winterkleding)collectie denken, wat hebben ze weinig? Dan heb je helemaal gelijk. Door de overname van de winkel hebben wij de wintercollectie alleen op nabestelling kunnen inkopen, waardoor de keuze beperkt was. Daarnaast zijn wij in de komende dagen ook nog bezig om een aantal categorieën aan te vullen. Vanaf januari/februari zullen wij de zomercollectie binnenkrijgen en kun je een volledige collectie verwachten van al onze kledingmerken.   

Uiteraard horen wij graag wat jullie van onze webshop vinden. Volg je ons al op Facebook? Daar hebben wij een fantastische winactie lopen, dus doe mee! 

We hopen jullie snel als klant te verwelkomen in onze shop of anders uiteraard in onze winkel in Bussum.

Liefs,

Adelina & Amelia 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »